Foto op hout

Foto op hout | Onlangs een erg leuke aanbieding gehad van fotoophout.nl om eens één van mijn foto’s te laten afdrukken op hout voorzien van een white-wash laag

We hebben gekozen voor een foto van Tess. Deze foto is genomen bij de honden spartel vijver bij Appelscha. Deze foto bevat veel lichte kleuren als wit en blauw maar ook diep donker zoals de kleur van Tess.

foto op hout

De foto is gedrukt op vuren hout waar een white-wash laag op is aangebracht. De white-wash laag dient om de foto haar echte kleuren te laten behouden. Wit kun je niet printen, dus anders zou al het witte van de foto in het houtkleur te zien zijn. De foto is in het formaat 80x60cm en is bijzonder goed afgedrukt op het hout. Ik ben erg tevreden over het eindresultaat. Het wit van de lucht is mooi wit en het lichtgele van het strandzand is goed van kleur. Tess zelf is precies zo afgedrukt als op de originele foto. Zou je ook graag een foto op hout willen dan zou ik je aanbevelen dit op hout te doen met een white-wash laag. En let goed op de resolutie van je foto. Twijfel je, laat dan de foto even controleren tijdens je bestelling. Je kunt kiezen of je de planken van de foto horizontaal of verticaal wilt. Kijk goed hoe het in de foto staat, dit wordt ter controle getoond vlak voor dat je besteld. Bij de foto van Tess vielen haar ogen net in een gleuf tussen de foto. Dit kun je herstellen met de sliders op de bestelpagina. Of je maakt zelf een andere uitsnede.

Je kunt gemakkelijk zelf de foto bestellen op fotocollage op hout. Of heb je liever een canvas foto?

Bekijk alle foto’s in mijn portfolio