Een ochtend in Bourtange

5
(1)

Bourtange | Er was voor vanmorgen een half bewolkte morgen voorspeld met een luchtvochtigheid van 90%. Dus ik hoopte op een mooie zonsopkomst met een beetje ochtend mist. De molen op de voorgrond en de ophaalbrug in de mist. Althans dat was het plaatje in mijn hoofd. Bij aankomst was het bijna helemaal bewolkt, geen zon en geen mist. Ja een klein beetje onder de brug. Gelukkig werd het wel een mooi plaatje door de rode lucht die ontstond. Ik ben nog even het dorp rond gelopen opzoek naar een leuk plaatje en ook een paar kunnen schieten. Het was erg rommelig in het dorp omdat ze de kerstmarkt aan het opbouwen waren. Dus daar moest ik een beetje omheen fotograferen.

Vind jij dit een leuk bericht of een mooie foto?

Zou je deze foto of dit bericht een waardering willen geven!

Gemiddelde waardering: 5 / 5. Aantal waarderingen: 1

Bedankt dat je je waardering hebt gegeven..

Wil je me volgen op Instagram?

Jammer dat je het niet geweldig vind

Wat zou ik kunnen verbeteren

Vorige foto
Volgende foto